"Alla stora sanningar börjar som kätterier."- GB Shaw
HOME

DEBATT.DEBATT.DEBATT
Radio Islam inbjuder sina besökare att delta i debatten. Seriösa inlägg som behandlar Palestina-frågan, revisionismen, islam och diskussionen om den judiska rasismen och dess makt, kommer att publiceras på denna sida.

Bortom allt rimligt tvivel

Av Dr Zelig

En grundregel som varje rärrssamhälle ska följa är att inte förklara någon skyldig, så länge bevisen reser några rimligt tvivel.

Nu hörde jag på den statskontrollerade radion i P1, att man ska överväga att befästa "förintelsen" i svenska läroplaner (för att som det heter bekämpa rasismen!) och att de lärare som inte propagerar för "förintelsen" begår tjänstefel.

Det enda bevisen visar är att massförföljelse av judarna under Nazitiden syftade till att - i sammarbete med sionistiska organisationerna och deras planer - tvinga fram en massflykt till Palestina.

Hitler eftersträvade i likhet med sionisterna efter ett judefritt Europa och ingen massutrotning av judarna.

Därav sionisternas starka ideologiska och politiska band med Nazisterna.

Vattentäta bevis mot massutrotning av judar däremot väntar fortfarande på att se dagens ljus.

Vad man egentligen menar med sina kampanjer är att det "svenska medvetandet" ska vara känslig och vaksam mot oförrätter som begås speciellt mot judar, efersom kränkning av gängse judiska föreställningar vore en kränkning av demokratin.

Att judenheten är en oskiljaktig del av västerländsk maktutövning är en sak, men vad judenhet och demokrati har med varandra att göra har ingen kunnat förklara!

Däremot ska denna "svenska medvetenhet" alltjämt förbli total okänslig och likgiltig inför de kränkningar och oförrätter som varje dag begås mot andra folkgrupper i allmänhet, och muslimerna och palestinierna i synnerhet.

Att diskriminera, kränka och förolämpa de stora muslimska minoriteternas (vare sig man är praktiserande eller bara infödd) rättigheter är dock varken något rasistiskt eller hotfullt mot demokratin.

Ty muslimer räknas helt enkelt inte, än mindre räknas deras rättigheter.

Inte nog med att muslimerna direkt får ta konsekvenserna av den etniska rensning som Nazister och zionister genomförde för femtio år sedan.

Förintelsen ska användas för att förklara och rättfärdiga de vidrigheter som de sionistiska judarna begår mot folkrätten och tysta ihjäl alla varningar mot det hot Israel utgör mot världsfreden.

Hursomhelst, ska mytbildningen kring "förintelsen" användas för att inte bara skydda och legitimera judisk rasism och fundamentalism (alltså judisk lidande- och våldsmonopol!) utan också förinta muslimer och andra folkgruppers rätt att existera som mänskliga varelser, än mindre att ha samma rättigheter.

Ty varje krav på rättvis behandling från muslimskt håll är inget annat annat än "rashat" och "terror", "fanatisk fundamentalistisk extremism" som växer ur social och ekonomisk misär och kulturell efterblivenhet.

Återstår att säga: Fy Fan.
Engelska DEBATE.DEBATE.DEBATE
Why Don't we finish Arafat?

By Mossad


Israel has no chance against Iran

By Desert Man


Israel-Russian relations at crisis over Iran

By Desert Man


Saudi-Arabia's role in US foreign policy

By Desert Man


Power and money talks

By Desert Man


Iran shifts spark new U.S. interest in ties

By Desert Man


About Jews, money and media..

To and from Desert Man


Money and Media? Not this time!

By H.H


Proposal to Radio Islam

By M. khalfan


Roots of racism ....

By Herman Khan


Who's behind killings in Algeria?

By Desert ManTillbaks till svenska huvudsidan

Till Radio Islams sidor på andra språk