"Alla stora sanningar börjar som kätterier."- GB Shaw
HOME

DEBATT.DEBATT.DEBATT
Radio Islam inbjuder sina besökare att delta i debatten. Seriösa inlägg som behandlar Palestina-frågan, revisionismen, islam och diskussionen om den judiska rasismen och dess makt, kommer att publiceras på denna sida.

Inte Utan Radio Islam!

av Dr Zelig

Av förspelet under våren och hösten att döma kunde man vänta sig en massiv "spontan försvarsreaktion" (för att citera Knut Ahnlund när han försvarade Israels planerade överfall mot det värnlösa Libanon 1982) mot "Ramis Rashetsande Radio" (3R!) från det svenska etablisemangets sida.

Nu går det inte en dag utan att maktens språkrör fördömer 3R och ställer sig bakom "rättsliga" åtgärder mot den rashets Rami sprider i "etermedia" och i "cyberspace".

Det går inte en dag utan att det "antirasistiska" etablisemanget kollar vad som skrivs på 3R:s hemsida, trots alla rop på polisingripande och krav på indragning av sändningstillstånd.

Man är liksom nyfiken gul eller blå-gul, beroende på om man är jude eller svensk!

Jag kommer att tänka på den romerske kejsaren Kato som (hjätligt trött på vad "nordafrikanen" Hanibal hade ställt till med) avslutade varje politiskt anförande i den romerska senaten med uppmaningen: "FÖR ÖVRIGT SKA KARTAGO FÖRSTÖRAS!" (Och tala om hets mot folkgrupp!).

Nu när Sverige ska med stormsteg närma sig Europa har svenska politiker och "opinionsbildare" valt att i bästa romerska manner avsluta varje riksdagsdebatt och debattinlägg med de magiska orden: "FÖR ÖVRIGT SKA RADIO ISLAM STÄNGAS".

Personligen tror jag inte ett ögonblick att de kommer att stänga radion eller i varje fall hemsidan.

De kommer att sakna den mer än vad Rami själv skulle göra.

Ty om jag har förstått psykologen Georg Klein rätt, så kommer de judiska lyssnarna att snarare må dåligt (och sova dåligt) av att "inte" kunna höra Rami eller se hans hemsida.

Frågan är hur ofta man ska göra det?

Varför inte fem gånger om dagen och det regelbundet vid bestämda tider, enligt muslimsk bönetradition?

Rami! Ärligt talat så borde du rita en liten minaret på din hemsida och ha en liten "böneutropare" högt upp på minareten som inbjuder de som inte kan leva utan Radio Islam att ta del av de senaste uppdateringen.

Är det inte så att "regimen i Stockholm" helst av allt vill att du ska läsa ur Koranen eller andra religiösa texter dagarna långt (och det på arabiska!), så varför inte göra en liten eftergift åt den husbonde som gett dig "mat", "husrum" och "yttrandefirhet", undan förföljelserna i Hassan II:s Marocko?

Efter sedvanlig böneutrop på arabiska kan du fortsätta ge "kickar" mot alla förhärskande myter, livslögner och vanföreställningar som medierna tutar in i folks hjärnor, speciellt nu när det är så inne med att få (adrenalin)kickar!

Vad dina lyssnare och tittare behöver är en lagom dos "Radioaktiv Islam" om dagen, maximal dos minst 5 gånger om dagen mot kronisk zionism, akut eurocentrism och rasistiskt raseriutbrott.

Denna "mångkulturella" gärning (Mitzva?) är den minsta Du kan göra för att berika vår "mångetniska" härskarklass.

MVH

/ PS! Patentera ordet Radioaktiv Islam innan någon annan gör det!
Engelska DEBATE.DEBATE.DEBATE
Why Don't we finish Arafat?

By Mossad


Israel has no chance against Iran

By Desert Man


Israel-Russian relations at crisis over Iran

By Desert Man


Saudi-Arabia's role in US foreign policy

By Desert Man


Power and money talks

By Desert Man


Iran shifts spark new U.S. interest in ties

By Desert Man


About Jews, money and media..

To and from Desert Man


Money and Media? Not this time!

By H.H


Proposal to Radio Islam

By M. khalfan


Roots of racism ....

By Herman Khan


Who's behind killings in Algeria?

By Desert ManTillbaks till svenska huvudsidan

Till Radio Islams sidor på andra språk