No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语
farrakhan


Video: Kuinka juutalaiset ovat kohdelleet mustia

Ranskalaiskamerunilaisen koomikko Dieudonné M’bala M’balan kokema vaino on nostanut juutalaisten ja mustien väliset yhteiskunnalliset suhteet keskusteluun myös Euroopassa. Myös Magneettimedia on kirjoittanut usein ”Ranskan Farrakhaniksi” kutsutusta koomikosta. Mutta kuka on alkuperäinen Farrakhan?

Mustan Nation of Islam (NOI) -järjestön johtaja Louis Farrakhan on mies, jota sionistit pelkäävät. Kun mustat nousivat Yhdysvalloissa kapinaan, jakautui väestö sionisteille uskollisiin ja heitä vastustaviin. Farrakhanin liike on jatkumoa mustalle radikalismille, joka ei säästellyt sanojaan kritisoidessaan juutalaisten rasistista asennetta muita kansoja kohtaan.

NOI, Farrakhan ja Dieudonné tahtovat muistuttaa niin valkoisia kuin värillisiäkin siitä, että juutalaiset olivat erittäin tärkeässä asemassa esimerkiksi mustan orjakaupan aikaan. Vaikka juutalaiset järjestöt sanovatkin kannattavansa ”monikulttuurisuutta”, ei kyse ole kunnioituksesta muita kansoja kohtaan. Juutalaiset haluavat esimerkiksi ajaa mustat afrikkalaiset maahanmuuttajat ulos Israelista. Juutalaisvaltio on jopa pakkosteriloinut maahan tulleita etiopialaisnaisia.

Dieudonné kädessään "The Secret Relationship Between Blacks and Jews Vol. 2: How Jews Gained Control Of The Black American Economy"

Dieudonné kädessään The Secret Relationship Between Blacks and Jews Vol. 2:
How Jews Gained Control Of The Black
American Economy

 

Kirjoitimme orjakaupasta Dieudonnén elämää käsittelevässä artikkelissa ”Älä naura! Se on juutalaisvastaista!”:

Nation of Islam -järjestön tutkimusyksikkö on murskannut myytin siitä, että juutalaisilla ei olisi ollut mainittavaa roolia transatlanttisessa orjakaupassa. Samalla he nostivat esiin erään historian vaietuimmista aiheista kolmen juutalaislähteitä suoraan siteeraavan teoksen voimin…

Kirjat todistavat aukottomasti, että juutalaisilla ei ollut vain huomattava, vaan ylivoimainen asema mustien orjakaupassa. Juutalaiset olivat alalla vertaansa vailla! He hallitsivat kauppaa, he päättivät käytännöistä ja käärivät voitot. Jopa Jewish Telegraph Agency vahvisti hiljattain, että jättimäinen joukko hollantilaisia juutalaisia osallistui orjakauppaan. Jewish Daily Forward puolestaan myönsi 2013, että ’Suurin osa etelävaltioiden juutalaisista puolusti orjuutta ja monet heistä jopa vaativat orjakaupan rajua laajentamista.’

The Secret Relationship Between Blacks and Jews -kirjan voi ladata Radio Islam -verkkosivuilta. Nation of Islamin mukaan orjakauppa oli vasta mustien kokeman taloudellisen riiston alku. Hyväksikäyttö on jatkunut aina näihin päiviin asti. Juutalaiset painostusjärjestöt ovat olleet kauhuissaan kirjasta.

Juutalaisten rasismi mustia kohtaan on ehkäpä länsimaiden suurin tabu holokaustitutkimuksen ohella, sillä se rikkoo tarkoin varjellun myytin juutalaisista ”uhrikansana”. FOI, Farrakhan ja Dieudonné kutsuvat juutalaisia rikkaaksi etuoikeutetuksi luokaksi, jolle mustilla on vain välinearvoa. Niin Farrakhan kuin myös Dieudonné ovat tuominneet jyrkästi juutalaisvaltio Israelin olemassaolon ja toiminnan. Molemmat ovat esimerkiksi vierailleet Libanonissa osoittamassa solidaarisuutta paikalliselle väestölle.

Koska Farrakhan ei ole nöyristellyt Israelin edessä, ovat lukuisat länsimaiset sionistivaltiot hyökänneet häntä vastaan. 1980-luvulla hän esimerkiksi sai maahantulokiellon Englantiin mielipiteidensä vuoksi. Juutalaiset painostusjärjestöt kuten Anti-Defamation League hyökkäävät Yhdysvalloissa kaikkien järjestöjen kimppuun, jotka uskaltautuvat tekemään yhteistyötä Farrakhanin kanssa.

Farrakhan on saanut kannatusta myös yllättäviltä tahoilta. David Duken sivuilla julkaistussa Dieudonnéa käsittelevässä artikkelissa lainataan Nation of Islamin tekstiä ja kannustetaan kansojen väliseen yhteistyöhön sionismia vastaan.

Radio Islam on kerännyt paljon mielenkiintoisia videoita Farrakhanin puheista. Suomalaisten ja maahanmuuttajien välisen yhteisymmärryksen nimissä kehotamme levittämään niitä mahdollisimman laajalle!
To Radio Islam's section on Blacks and Jews (English language)