No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语
Taas yksi kortti putoaa

Kevin Alfred Strom

American Dissident Voices - lähetys 4.9.2004


Tämänkertaisessa ohjelmassaan Kevin Strom pohtii AIPAC-vakoiluskandaalia. Tapaus koskee amerikkalaisten salaisuuksien joutumista amerikkalais-israelilaisen julkishallinnon komitean kautta Israelille. Levittäjänä oli Bushin kolmosmies puolustusministeriössä, yksi Irakin sodan ja tulevan Iranin konfliktin pääsuunnittelijoista, juutalainen ideologi Douglas Feith.


Olen kertonut teille tässä radio-ohjelmassa ennenkin, että juutalaisten valta maassamme on sen läsnäolosta ja painostavuudesta huolimatta hyvinkin haavoittuvaista. Olen kertonut teille, miten paljon se on riippuvaista harhaluuloista ja vääristä mielikuvista. Olen kertonut teille, miten se on kuin korttitalo – vedä yksi kortti pois ja koko rakennelma romahtaa.

Tällä viikolla taas yksi kortti nykäistiin irti juutalaisten paperilinnakkeesta. Israelilainen käytäväpoliitikko, amerikkalais-israelilaisen julkishallinnon komitea (AIPAC) ja uuskonservatismin sodanlietsojat jäivät kiinni amerikkalaisten tietojen luovuttamisesta Israelille laittomasti.

Kahden viikon takaisessa ohjelmassani "Jäävuoria ja huoria" kerroin McGreevey/Kushner/Cipel -skandaalista, joka toi juutalaisen rikollisimperiumin päivänvaloon. Kortti putosi, kun Israelin tiedustelupalvelun miehen Goran Cipelin kuvernööri Jim McGreeveyn homoseksuaalinen kiristäminen, jonka McGreevey oli nimittänyt osavaltion "Kotimaan turvallisuus" -tsaariksi, johti kuvernöörin eroamiseen; ja kun New Jerseyn järjestäytyneen rikollisuuden pomo -- ja juutalaisen ylivallan kannattaja -- Charles Kushner tunnusti syyllisyytensä petokseen laittomassa kampanja- ja vaikuttamisjupakassa, myönsi palkanneensa prostituoituja kiristääkseen hänen vastaisia todistajia ja näki ostamansa ja lahjomansa kuvernöörin romahduksen.
http://www.nationalvanguard.org/story.php?id=3607
http://www.nationalvanguard.org/story.php?id=3682

Yli kahden vuoden ajan olemme National Alliancessa varoittaneet sionismin vallankaappauksesta konservatismissa, heidän puuttumisestaan tärkeään ulkopolitiikkaan ja heidän suunnitelmastaan avoimesta sodasta Lähi-idässä, käyttäen syyskuun 11. päivän tapausta tekosyynä. Kuluvina vuosina William E. Ray, minä ja monet muut nationalvanguard.org:in kirjoittajat olemme kertoneet teille, kuinka Syyriasta ja Iranista on suunniteltu juutalais-amerikkalaisen aggression seuraavia uhreja. Olimme oikeassa. AIPAC-skandaali johtui asiakirjojen joutumisesta AIPAC:ille ja Israelille –- etenkin, kun presidentin USA-Iran -toimintaohje ei ollut vielä edes lopullisessa muodossaan -– jolloin juutalaiset voisivat painostaa juuri oikeaan aikaan ja juuri oikeita ihmisiä sallimaan juutalaisvaltion muokata Amerikan politiikkaa. Ainoa Israelin asiamies, jota tähän mennessä on osoitettu sormella, Larry Franklin, on hoitanut peukaloinnin tähän saakka. Hän on Pentagonin johtava Iran-analyytikko ja tunnettu vahvoista uuskonservatiivi-sympatioistaan. Franklin työskenteli eräälle Israelin puolesta Lähi-idässä käytävän sodan arkkitehtien johtavista juutalaisista, joka on myös Bushin kolmanneksi tärkein mies Pentagonissa, Douglas Feithille. Feith oli yksi johtohahmoista "Irakin joukkotuhoase" -humpuukin julistamisessa. Hän on myös työskennellyt yhdessä Franklinin kanssa kootakseen samankaltaisia syytteitä Irania vastaan. http://www.abc.net.au/4corners/content/2003/20030310_american_dreamers/int_feith.htm

Toinen asia, josta olemme puhuneet ihmisille yhä enemmän ja enemmän, on vaihtoehtoisten medioiden suosiminen näinä päivinä –- NationalVanguard.org:illa oli elokuu paras kuukausi ikinä. Mainittakoon, että kävijäkertoja oli lähes 400 000 ja osa näistä oli ihmisiä, jotka ovat rehellistä virkavaltaa, mutta läpeensä kyllästyneitä ottamaan käskyjä korruptoituneilta ja rikollisilta.

Kaikki alkoi viime viikolla, kun uutismediat kertoivat meille "eräästä Israelin myyrästä" Douglas Feithin toimistossa puolustusministeriössä. No, se siitä. Tämä kyseinen myyrä, eli Larry Franklin, josta ei, epäilyttävää kyllä, ole julkaistu ainoatakaan kuvaa, on ollut FBI:n tarkkailussa vuodesta 2002. Feithin ja hänen kumppaninsa Abram Shulskyn niin sanottu "erikoissuunnitelmien virasto" oli valhe-tehdas, joka lähetti Franklinin ja erään toisen asiamiehen tapaamaan Iranin vastaista miestä. Tämä oli iranilainen asekauppias, jonka oli tarkoitus sotkea yhteistyösuunnitelmat Yhdysvaltojen ja Iranin välillä.

Larry Franklin oli DIA:n analyytikko ja lähetystöavustaja Yhdysvaltain lähetystössä Tel Avivissa. Ennen tätä hän työskenteli Wolfowitzille ja Feithille. Toimittaja Juan Colen mukaan hän väittää, ettei ole juutalainen (uskonnoksi ilmoitettu katolilainen). "Franklinilla on vahva Brooklynin aksentti. Hän on samaistunut Israeliin. Hänen väitteensä Iranin uhkasta sionisti-valtiolle on hänen uransa keskipiste." Cole toteaa, että Franklinilla on "voimakkaita yhteyksiä vallitseviin juutalaisiin uuskonservatiiveihin. Tiedän, että hän on erittäin läheinen Paul Wolfowitzin kanssa. Hän näyttää olevan viekas mies ja laskelmoiva poliitikko. Jos hän luovuttaa dokumentteja AIPAC:ille, se ei ole silkkaa typeryyttä niin kuin eräät tarkkailijat ovat ehdottaneet. Se oli selvästi osa jotakin ovelaa suunnitelmaa, joka ei ollutkaan niin ovela." Onko hän juuriltaan juutalainen, sitä emme voi tällä hetkellä tietää, mutta hän on ilmiselvästi lyöttäytynyt heihin.
http://www.antiwar.com/justin/?articleid=3479

Minusta on silti kovin ironista, että keskitason virkamies saatiin kiinni salaisten dokumenttien luovuttamisesta AIPAC:lle, kun AIPAC:illa ja Israelilla on hyvät yhteydet lähes kaikkialle Yhdysvaltain hallituksessa. Maanpetturien verkosto ja muukalaisten soluttautuminen on niin yleistä joka paikassa, että se hämärtää ja sumentaa hallituksen oikeat tehtävät, jotka sillä ovat. AIPAC:ia siteerannut kristillinen sionistiryhmä sanoo ihan muuta:

"Israelilla, AIPAC väitti, ei yksinkertaisesti ole mitään tarvetta pyytää apua keskitason Pentagonin virkamieheltä kun he voivat yhtä hyvin soittaa suoraan valkoiseen taloon ja esittää kysymyksensä heille."
http://www.icej.org/cgi-local/view.cgi?type=headline&artid=2004/08/30/315603442

Ja Israelin Amerikan-suurlähettiläs, Danny Ayalon, huomasi saman:

"Saadaksemme tietoja Yhdysvaltain menettelytavoista Iranin kanssa emme tarvitse keskitason tiedustelu-agentin tietoja. Olen jatkuvassa yhteydessä Condoleezza Riceen, kansalliseen turvallisuusneuvonantajaan, sekä muihin ylempiin virkamiehiin."

Joten miksi Franklin? Mielestäni on kyse siitä, että Washingtonin suuri maanpetosverkko tarvitsee työntekijöitä joka tasolle, sekä siitä, että lakimiehet tietävät, että heidän täytyy:

kerätä niin paljon todisteita, että niitä ei voida sivuttaa tai kieltää, ja etsiä kyllin korkeatasoinen asiamies paljastamaan sionistien korruptoineisuus ja rikollisuus. Ei kuitenkaan niin korkeatasoista, että hän nauttisi sitä suojelua ja valvontaa, mitä isokenkäisillä on. Näin sinulla on mahdollisuudet kerätä mahdollisimman suuri määrä todisteita, mahdollisimman suurelta aikaväliltä.

Erään vallatun lehden, jota vieläkin kutsutaan National Review:ksi, yksi monista juutalaisista kirjoittajista, David Frum, väittää hallituksessa olevan muutama rehellinen mies. Tosin hän on raivoissaan, että sellaisia ihmisiä vielä löytyy. Voi melkein kuulla hänen vapisevan, kun hän kirjoittaa:

"Yhdysvaltain hallituksessa on henkilöitä, jotka näkevät Israelin uhkana. Eivät liittolaisena, kuten se on laissa ja sopimuksissa... vaan kaikkien Lähi-idän ja koko maailman ongelmien lähteenä." Frum on muuten sama mies, joka kirjoitti Bushin "Pahan akseli" -puheen, joka teki Iranista kohteen Irakin lisäksi.
http://www.nationalreview.com/frum/diary083004.asp

Huolimatta rehellisten lakimiesten kovasta yrityksestä, näyttää siltä, että tutkinta julkistettiin aikaisemmin, kuin he tahtoivat. Tämä voi hankaloittaa todisteiden löytämistä suurempien kalojen varalle. Tehokas juutalainen huhupuhe levisi Franklinin kiinnijäämisestä ja hänen laverteluistaan Pentagonissa. Oli siis parasta katkaista juttu ennen kuin tutkinta ylettyisi ylemmälle juutalaisvallan tasolle. Oli parempi niin, että juttu voitaisiin sivuttaa alempiarvoisen ei-juutalaisen virkamiehen vähemmän tärkeiden dokumenttien luovuttamisena ja mikä tärkeintä, varmistaa, että "jokainen jätti hommansa siihen ja repi kaikki paperit."
http://www.juancole.com/2004_08_01_juancole_archive.html#109387843482849086

Tutkinta, joka häiriintyi julkisuudesta, on taas jatkumassa. Jerusalem Post raportoi, että AIPAC:in ulkoasiainjohtajan ja vaikutusvaltaisen virkamiehen Steve Rosenin tietokone olisi takavarikoitu FBI:n toimesta viime perjantaina.

Monilla kongressiedustajilla, senaattoreilla ja kuvernööreillä on paljon hävittävää, joten jotkut heistä ovat tyrkyttäneet itseään kameroille ja pitäneet suuria puheita "pienestä pikku liittolaisestamme" Israelista. Samaa, mitä on mahtipontisesti julistettu jo vuosikymmeniä. New Yorkin kuvernööri, republikaani George Pataki näyttäytyi JTA:n (Jewish Telegraphic Agency) mukaan "AIPAC:in yksityisluontoisessa tilaisuudessa viime lauantaina näyttääkseen solidaarisuutensa Israelin edustajille."

Kongressin demokraattiryhmän johtaja, Marylandin Steny Hoyer ryntäsi mikrofonien kimppuun ja sanoi: "Olen työskennellyt AIPAC:in kanssa useita vuosia. Se on todella menestyvä, vahva ja vannoutunut järjestö ja tekee hyvää työtä edistäessään tärkeää USA-Israel -suhdetta." Hohhoijaa.

Roy Blunt Missourista liittyi kuoroon, vaikka hiki näkyi selvästi:

"AIPAC on tehnyt paljon töitä rakentaakseen uskottavuutensa koko kongressin silmissä... sillä aikaa edustajainhuone suhtautuu varauksella kaikkiin vaateisiin, jotka saattavat vaarantaa kansallisen turvallisuuden. Tämä on aloitettu tiedostamalla luottamukselliset suhteet AIPAC:iin ja vahvimpaan liittolaiseemme, ainoaan demokraattiseen valtioon Lähi-idässä, Israeliin."

Sairasta. Hikipisarat mahtavat johtua paljastumisen pelosta. Näinä päivinä Cipelin ja McGreeveyn ajatukset taitavat tanssia edustajiemme päissä.

Puolustelun tyhjät sanat ovat tosin vain kameroille. Yksityisesti Post raportoi:

"Jotkut Washingtonissa sanoivat, että he odottivat amerikkalaisvirkailijoiden olevan haluttomia tapaamaan AIPAC:in työntekijöitä, varsinkaan lyhyellä aikavälillä, nyt kun AIPAC:in epäillään olevan FBI:n tarkkailun alaisena. ’...merkityksellistä on, etteivät keskitason virkamiehet tule tapaamaan AIPAC:ia. He eivät halua tulla nähdyiksi AIPAC:in kanssa.’ Näin sanoi eräs Washingtonin käytäväpoliitikoista."

Goyimeistä –- siis meistä -– puheen ollen, AIPAC:in tilaisuuden jälkeen eräs juutalainen johtaja myönsi:

"He aikovat kyseenalaistaa juutalaisten järjestöjen toimet ja todelliset tarkoitusperät." http://www.jpost.com/servlet/Satellite?pagename=JPost/JPArticle/ShowFull&cid=1093921795845
http://www.jta.org/page_view_story.asp?intarticleid=14439&intcategoryid=3

Ihanko totta. Oli jo aikakin.

Oli jo aikakin, että everstiluutnantti Karen Kwiatkowskin raportoimat törkeydet on lopetettu. Viitaten tutkivaan journalistiin Jim Lobeen, everstiluutnantti Kwiatkowski työskenteli Pentagonissa Lähi-idän ja Etelä-Aasian osastoilla ja oli läheisessä yhteistyössä virastonsa OSP:n (Erikoissuunnitelmien viraston) esimiehiin Feithiin ja Shulskyyn.

"Hän muistaa erään tapauksen, jossa hän auttoi puolen kymmenen israelilaisen (mukaan lukien muutamia kenraaleja) turvasaattuetta vastaanottoalueelta Feithin toimistoon. ’Me vain seurasimme heitä, koska he tiesivät tarkalleen mihin he olivat menossa ja menivätkin kovaa.’ Kun ryhmä saapui, hän huomasi kirjan, johon jokaisen vierailijan oli laitettava allekirjoitus 11.9. -hyökkäysten jälkeen. ’Kysyin sihteeriltä, että eikö heidän tarvitse kuitata itseään sisään?’ Hän vastasi, ’Ei, näiden kaverien ei tarvitse kirjautua.’ Hänen mukaansa virasto ei halunnut jättää tästä tapaamisesta pysyviä merkintöjä."
http://www.antiwar.com/cole/?articleid=3467

Jopa jotkut vallanpitäjiä edustavat kirjoittajat ovat alkaneet ymmärtää sen suuren vaaran, jonka sionistien Amerikan-valtaus aiheuttaa. William Pfaffin kirjoitus The International Herald Tribune –lehdessä kertoo saman, mitä American Dissident Voices on kertonut jo vuosia sitten: "Uuskonservatiivit tähtäävät Iraniin." Pfaff lainaa uuskonservatiivien nokkamiehen Norman Podhoretzin sanoja:

"En ole ajamassa hyökkäystä Iraniin tällä hetkellä..." Pfaff varoittaa meitä "Israel on ollut julistamassa, suorastaan paisuttelemassa, miten Iran on strateginen uhka Yhdysvalloille. Iran uhkaa nyt jo Israelin etua kiistämättömänä sotilasvaltana alueella."

Israelilaisen sanomalehden Haaretzin kirjoituksessaan Itamar Rabinovich, Israelin Yhdysvaltain suurlähettiläs, on erittäin huolissaan kyseisestä heräämisestä, etenkin AIPAC:in vakoiluskandaalin valossa. Lainaten Pfaffia hän sanoo:

"Toisin sanoen varo Podhoretzia ja hänen juutalaisia seuraajiaan. He vetävät Yhdysvallat pian tarpeettomaan sotilaalliseen operaatioon Irania vastaan, aivan kuten he tekivät Irakin kanssa. Käsitteellinen yhteys tämän väitteen ja 'Pentagonin myyrän' kanssa on selvä ja häiritsevä. Viitaten Ptaffiin, Podhoretzin uuskonservatiiviset opetuslapset pystyvät vetämään Yhdysvallat sotaan Irakia vastaan, ehkä Iraniakin, Israelin tarkoitusperien puolesta, vastoin USA:n omia. Heihin ei voi luottaa, vaikka he olisivat avainasemissa. Myöhemmässä vaiheessa tulisi osoittaa häpeää kongressin Israelin ystävien ja vanhempien virkamiehien keskustelusta. Nämä ovat todella vakavia ja vaarallisia sanoja, varsinkin jos kirjoittaja on kokenut kolumnisti tärkeässä sanomalehdessä. Heidän aiheuttamansa olettamukset ja ennakkoluulot pakottavat Israelin ja juutalaisyhteisön USA:ssa tarkastelemaan, mitä on tullut sanottua ja vihjailtua." (korostukset lisätty)
http://www.haaretz.com/hasen/spages/471812.html

Kun uuskonservatiivit ja juutalaiset johtajat kehottavat muita juutalaisia pitämään matalaa profiilia, on aivan selvää, että he yrittävät jotain, mutta eivät halua vastuuseen teoistaan. Kun Irakin sota oli aloitettu, AIPAC:in konferenssissa paljastui, että: "Eyal Arad, joka sattuu olemaan Sharonin kampanja-avustaja, kertoi, että Bushin hallinto oli pyytänyt juutalaisten eturyhmää pitämään matalaa profiilia konfliktin kanssa. Tämä johtui sotaan painostamisen juutalaisen lähteen paljastumisen pelosta.
http://www.natvan.com/pub/2003/040503.txt
http://www.natvan.com/free-speech/fs0209b.html

Tosin on tullut toinenkin matalan profiilin varoitus. Tällä kertaa Israelin sotilastiedustelun johtajalta, Aharon Zeeviltä. Hän neuvoi kaltaisiaan antamaan EU:n ja Yhdysvaltojen hoitaa vauhdinotto Iranin konfliktiin:

"Israel ei saa ottaa keskeistä asemaa tässä asiassa. Israelin on annettava tilaa amerikkalaisille ja eurooppalaisille hoitaa tämä asia", hän sanoi komitean tapaamisessaan Ariel Sharonin, ministerien ja avustajien läsnä ollessa. "Iranin ydin-ohjelma ei ainoastaan uhkaa Israelia, vaan kaikkia Persianlahden valtioita ja Eurooppaa. Mikä tahansa hätiköity päätös (Israelin toimesta) voi vahingoittaa kansainvälisiä... pyrkimyksiä. Joten meidän on parempi pitää matalaa profiilia."
http://www.iranmania.com/News/ArticleView/Default.asp?NewsCode=25007&NewsKind=Current%20Affairs

Juutalaisten sodanlietsojien ja vakoojien paljastuttua taas yksi kortti on pudonnut. Jos tahdot turvata poikiesi ja tyttäriesi elämän ja pelastaa kansakunnan kunnian tulevaisuudessa, tee se nyt. Sinun avullasi, sinun nimesi, maineesi ja meidän voimavarojemme avulla, voimme pudottaa kortteja ja kaataa huojuvan juutalaisen vallan. Älä petä rehellisiä ihmisiä, jotka ovat laittaneet uransa ja elämänsä likoon tämän kamppailun vuoksi.

Vaadi, ettei edustajillasi ole mitään tekemistä AIPAC:in kanssa. Vaadi rikos- ja sotarikostutkimuksia. Vaadi, että AIPAC:in verovapaus on poistettava. Valista ystäviäsi ja naapureitasi. Älä anna aiheen unohtua. Polje alas korttitaloja ja murskaa ne tomuksi.