French
English
Svenska
Deutsch
Russia
Italian
Portugais
Spanish
Arabic
Suomi
Norsk
Danish
Romanian
Hungarian  Mitt besök i Stockholm

Robert Faurisson, Paris den 15 april 1992

Mitt besök i Stockholm

(17-21 mars 1992)

Den 17 mars anlände jag till Stockholm på inbjudan från min vän Ahmed Rami chefredaktör för Radio Islam.

Jag tackar de svenska myndigheterna som har stått emot de judiska påtryckningarna och låtit mig besöka Stockholm.

Den svenska pressen, däremot, visade utan undantag sin låga nivå. Jag måste konstatera att jag sällan stött på en sådan okunnighet om ämnet som jag skulle behandla (historierevisionismen) som jag mötte hos de svenska journalisterna samt en sådan kompakt förvanskning av fakta och sanningen samt en sådan benägenhet att skymfa, håna, förtala och mobba. Kvällstidningen Expressen har, i denna tävlan i skamlighet, överträffat samtliga svenska tidningar.

Inte helt överraskande hade jag, Ahmed Rami och två unga svenskar, på kvällen för min ankomst till Sverige, sånär blivit lynchade av en grupp ungdomar beväpnade med batonger, knivar och tårgasbomber under ledningen av ansvariga i en judisk studentförening. Jag har alltså nu upplevt den åttonde agrressionshandlingen mot mig under en period på tolv år. Alla tidigare aggressionsincidenter mot mig har ägt rum i Frankrike. Jag har ofta blivit utfrusen utomlands men jag har aldrig blivit fysiskt attackerad. Det är alltså, jag måste säga det ännu en gång, i Stockholm som jag för första gången utomlands råkar ut för en aggressionshandling av detta slag.

Den svenska judenheten bär ett stort ansvar och skuld till de påtryckningar, lögner, hån och våld som jag blev offer för under mitt korta besök i Stockholm. Det är den svenska judenheten ensam som, genom påtryckningar och hotelser, lyckades förmå olika beslutsfattare att annulera alla de sammankomster som Ahmed Rami arrangerat för att ge mig möjlighet att hålla föredrag.

I alla händelser så blev detta besök en framgång för historierevisionismen: media blev tvungna att retirera, jag fick stort tidsutrymme att komma till tals i Radio Islams sändningar och det är möjligt att lögnen (om de påstådda gaskamrarna under nazitiden och det påstådda folkmordet på judar) har fått ett avgörande slag.

Vid min ankomst riktade jag till svenska media en utmaning att besvara inom 24 timmar. Jag sade till dem att eftersom de tror lika mycket på nazisternas gaskamrar som på Egyptens pyramider, så skulle de, dagen efter utmaningen, bara behöva visa, antingen i tidningarna eller i TV, ett foto eller en teckning av en enda gaskammare. I en skrift på tre sidor informerade jag dem om att jag, under trettio år av forskning förgäves letat efter en sådan gaskammare. Och jag har inte kunnat finna någon varken i Auschwitz eller något annat läger eller i något dokument eller någon bok. Dessutom, när man vet vad Zyklon B är (potent bekämpningsmedel mot ohyra, baserat på cyanvätesyra, uppfunnit 1922 och använt ännu idag för desinfektion) och när man påminner sig hur en amerikansk gaskammare, för avrättning av en enda dödsdömd person med denna samma cyanvätesyra, fungerar, inser man mycket snart att den påstådda "nazistiska gaskammaren med Zyklon B" är en omöjlighet. Den har inte mer med verkligheten att göra än flygande tefat. Det är detsamma som att säga en fyrkantig cirkel eller en cirkelformad kvadrat. Media kunde verkligen inte anta min utmaning. Vissa har, utan övertygelse, tagit sin tillflykt till de knep som jag, på förhand, hade tillbakavisat i min tre sidor långa text.

Jag tror att många journalister blev mållösa då de upptäckte att de, hittills, trott på existensen av ett oerhört vapen vilket de varken kan visa upp till utseende eller funktion.

Under två nätter hade jag möjlighet att fritt tala i Radio Islams sändningar. Jag tror mig om att kunna säga att jag var i stånd att besvara alla frågorna från Radio Islams lyssnare utan att undvika någon.

Innan jag reste tillbaka med flyget från Stockholm, hade jag möjlighet att göra en videofilm om historierevisionismen.

Redan tidigare hyste jag stor beundran för Ahmed Rami, och mitt besök hos honom i Stockholm har bara befäst denna beundran ytterligare: jag har på nära håll sett hur han lever, hur han kämpar och vilket anseende han har i sitt land, bland svenskar, muslimer och alla andra. Jag tackar, lyckönskar och ger honom all min aktning.

 

R. Faurisson

 

  

 

 
Les livres d´Ahmed Rami
Ahmed Rami´s Books:
ENGLISH

Morocco and revolution
DEUTSCH

Ein Leben für Freiheit
FRENCH

Révoltes: pourquoi et comment
PORTUGUÊ

Marrocos e Revolução
 Ahmed Ramis böcker:

Vad är
Israel?
101 fakta istället för
den judiska

lögnpropagandan
Av Ahmed Rami.

ZIP

Behandlar bl.a. judendomens historiska rötter, sionisternas sammarbete med det nazistiska Tyskland och en granskning av den bibliska judendomen. Oumbärlig källa för alla som vill förstå den långvariga Palestina-konflikten.
(Finns även på
tyska Deutsch)


Israels
makt
i Sverige
Av Ahmed Rami

ZIP

Om den judiska ockupationen i Sverige och dess makt över de svenska medierna och Sveriges ekonomi och de maffiametoder som används för att kontrollera det fria ordet.
(Finns även på
tyska Deutsch)


Ett liv
för frihet
(Självbiografi)
Av Ahmed Rami

ZIP

Om Ahmed Ramis roll i kampen för demokratin i Marocko och i Sverige och mot kung Hassan i Marocko; och om hans liv från hans uppväxt i Marocko fram till hans flykt till Sverige. På vägen får vi ta del av hans funderingar om Islam och om hur ett rättvist samhälle bör byggas.
(
franska en français och tyska Deutsch)


Judisk
häxprocess
i Sverige

Ahmed Rami

ZIP

Boken om den av judarna iscensatta rättegången då Ahmed Rami dömdes till 6 månaders fängelse för "missaktning av den judiska maffian". Den innehåller bl. a. de samtliga 18 åtalspunkterna som fälldes.
(Finns även på
tyska Deutsch)


Israel
Falsk
Varudeklaration
Den Judiska myten
om rasen
Av Ahmed Rami
ZIP

Ahmed Ramis senaste omfattande bok. Avslöjar Judendomens verkliga ansikte, dess myter och propaganda.


AHMED
berber-
pojken

Barnbok

Av
Ahmed Rami
Ahmed
berberpojken

(Barnbok)

Av
Ahmed Rami
ZIP

Berättelsen om berberpojken Ahmed bygger på händelser som har ägt rum i verkligheten i Ahmed Ramis barndom i Maocko.Ahmed Ramis böcker är delvis översatta till
tyska , franska , engelska
och kan beställas (i bokforme) genome att direkt skriva till författaren:
Ahmed Rami
Box 316
10126 Stockholm
Tel. 0708121240
Andra böcker:


Förbjud Gamla Testamentet !
Av Ahmed Rami

Bakom denna hemsida står en grupp frihetskämpar från olika lände till stöd för
Ahmed Ramis kamp mot den judiska ockupationen och herraväldet i Palestina
och i resten av världen. Du också är välkommen som frihetskämpe.
Handla nu! I morgon kommer det att vara för sent!
 
No hate. No violence. Races? Only one Human race.
United We Stand, Divided We Fall.
Know Your enemy

You too are welcome as a freedom fighter. Act now! Tomorrow it will be too late!
Compose your letter online. Write now to Rdio Islam
Ahmed Rami, writer, journalist, is the founder of the radio station Radio Islam.
Donations to help his work may be sent (in cheques or in notes) to his address:
Ahmed Rami - Box 316 - 10126 Stockholm, Sweden
Phone:+46708121240
Latest additions:
English -Svensk -French -German -Portug -Arabic -Russian -Italian -Spanish -Suomi

©
No Copyright. - All texts and files in this Site may be republished and reproduced
as long as Radio Islam-(at http://www.abbc.net) where they are located - is mentioned.

HOME