No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke

Adrian Salbuchi

 


Yhdysvaltojen täytyy herätä, sillä niin sitä kuin muutakin maailmaa vaivaa eräs tärkeä ongelma, jonka voi kiteyttää yhteen virkkeeseen: ”Yhdysvallat johtaa maailmaa, mutta sitä ja muita maailmanmahteja hallitsee sionismi”. Yhdysvallat on sionistien sätkynukke, joka ei tee mitään merkittävää ilman taustalla vaikuttavien sionistien hyväksyntää.

Sama pätee suurimpaan osaan maailman tämän hetken tapahtumista. Yhdysvalloissa on nukkehallitsijat Obama ja Bushit, Englannissa Cameron ja Blair, Ranskassa Sarkozy, Italiassa Berlusconi, Espanjassa Zapatero ja niin myös monessa muussa maassa, kuten Argentiinassa (kirjoittajan kotimaa) alhaiset Videla, Menem, Alfonsin, Kirchner ja Cavallo.

Sionismi on pesiytynyt koko maailman valtarakenteisiin ja käyttää NATO:a ja YK:ta omien tavoitteiden ja suunnitelmien täytäntöönpanoon ja samalla kaikkia meitä muita vastaan. Heidän johdollaan USA, Englanti, Ranska ja NATO tuhosivat Libyan tukemalla CIA:n kouluttamia terroristeja, jotta suuret öljy-yhtiöt Esso, BP, Total ja ENI voivat ryöstää Libyan öljyn ja kullan. Samalla murhattiin Libyan johtaja Muammar Gaddafi ja koko hänen perheensä ja suurin osa kannattajista. Niin katosivat myös Gaddafin suunnitelmat kultadinaarista, jolla olisi käyty kauppaa sen hyväksyneiden maiden kesken, kuten Sudan, Arabiemiraatit, Iran, Irak, Malesia, Indonesia ja Burma.

Sionistit ovat soluttautuneet valtahierarkian joka tasolle: hallitukseen, pankkeihin, mediaan, yritysten hallituksiin sekä oppilaitoksiin ja ideapajoihin. Siinä ei ole mitään salaista. Nimilista on loputon: Bernanke, Goldman Sachs, Wolfowitz, Perle, Kissinger, Feith, Blitzer, Murdoch, Rubin, Summers, Wiesel, Rosenthal, Obama, Biden, Madoff, Lieberman, Bush, Cheney, Zuckerman, Clinton, Wall Street, Kristilliset Israelin puolesta, Amerikan juutalaisten kongressi, ja AIPAC (Yhdysvaltojen Israelin suhteiden PR –komitea). Sionistien porukka ja heidän tekosensa ovat kaikkien nähtävillä, mutta amerikkalaiset vain jatkavat elämäänsä laput silmillä.

Aikamme alkaa käydä vähiin, sillä on selvää, mihin sionistit iskevät seuraavaksi: Syyria, Iran, Venezuela, Korea, koko maailman talousjärjestelmä. Tämän hullutuksen pitää loppua, ennen kuin koko olemassa olomme vaarantuu. Libyan tuho on vain yksi esimerkki sionistien terrorismista, jota johdetaan maailman korkeimmista viroista käsin: Washington, New York, Lontoo, Pariisi ja Tel Aviv.

Sionistien resepti kansojen tuholle:

Kaikkien kansojen on syytä olla varuillaan. Nyt oli Libyan vuoro, seuraavaksi voi olla kuka tahansa, missä tahansa. Sionistit seuraavat reseptiä, jolla määritellään vihollisen rooli ja asema uudelleen, kuin Orwellin uuspuheessa konsanaan:

1. Globaali valtamafia ottaa kohteekseen valtion, joka on kypsä ”hallituksen vaihtoon” ja leimaavat sen ”roistovaltioksi”.

2. Paikallisia terroristeja avustetaan rahoittamalla, kouluttamalla ja aseistamalla CIA:n, MI6:n, Mossadin ja huumekartellien toimesta ja heitä kutsutaan ”vapaustaistelijoiksi”.

3. YK:n Suojeluvastuun nimissä sionistit lavastavat YK:n turvallisuusneuvoston julkilausuman ja ”suojelevat siviilejä” rangaistustoimilla, jotka satavat tuhoa ja kuolemaa miljoonien siviilien ylle.

4. Omistamiensa valtamedian ja journalistien kautta he levittävät räikeitä valheita ja kutsuvat sitä ”länsimaisen median uutisoimaksi Kansainvälisen Yhteisön huoleksi”.

5. He tunkeutuvat kohdemaahan ja ottavat sen hallintaansa kutsuen sitä ”vapauttamiseksi” (Libyalle kävi juuri näin).

6. Saatuaan täyden vallan he pakottavat maalle ”sellaisen demokratian kuin me haluamme” (kuten Hillary Clinton totesi Egyptistä maaliskuussa 2011)

7. Viimeiseksi he varastavat öljyn ja muut rikkaudet kutsuen sitä ”ulkomaiseksi sijoitustoiminnaksi ja jälleenrakentamiseksi”.

Avainsanoja ovat ”Voima” ja ”Tekopyhyys”, joiden myötä kokonaisia valtioita tuhotaan ”vapauden”, ”demokratian”, ”ihmisoikeuksien” ja ”vapaan kaupan” nimissä. He käyttävät äärimmäistä väkivaltaa ja voimakeinoja tavoitteidensa saavuttamiseksi. Tämä kansakuntien valloittamisen malli on kuvailtu sionistien vanhimpien toimesta jo monia sukupolvia sitten harmaantuneille käsikirjoituksille.

Ne jotka eivät halua tulla vapautetuiksi demokratian nimissä ja vastustavat sionisteja, jyrätään maan tasalle, kuten kävi paikoille, kuten Hiroshima, Nagasaki, Hanoi, Berliini, Dresden, Bagdad, Basra, Tokio, Gaza, Kabul, Pakistan, Tripoli, Belgrad, Egypti, El Salvador, Grenada, Panama, Argentiina, Chile, Kuuba, Dominikaaninen Tasavalta, Somalia ja Afrikka.

Ihmisten pitää herätä, sillä meitä ohjaillaan, emmekä edes huomaa sitä!

 

Adrian Salbuchi, 24.10.2011

http://www.asalbuchi.com.ar

Alkuperäinen artikkeli: http://www.rense.com/general95/salb.htm