"Alla stora sanningar börjar som kätterier."
- GB Shaw

HOME


Suzanne Ostens etniska rensning i det svenska kulturlivet

Suzanne Osten, den judiska teaterns okrönta drottning i Sverige har under åratal härjat i det svenska kulturlivet. Alltid lika målmedveten i sin judiskhet, alltid lika konsekvent i val av tema och skådespelare för de pjäser och filmer hon regisserat. T.o.m. hennes val av partner har följt den judiska doktrinen att "det utvalda folket" alltid går före "gojim" - icke-judarna.

Samtidigt som hon öppet praktiserar sin judiska rasism, vilket innebär att hon till make väljer juden Etienne Glaser, har judinnan Marie Feldtmann som teaterkoreograf, omgiver sig med sitt garde av judiska skådisar i sina produktioner, där syskonen Philipoch Jessica Zandén, Gunilla Röör, och Henry Bronett hör till hennes permanenta stab, älskar samma kvinna att hycklande tala om "jämställdhet", "rasism" och "orättvisor".

Själv är hon inget annat än en representant för den judiska rasismen, så totalt begränsad i sitt synfält är hon att hon bara kan se allt som har formen av en David-stjärna. Den judiska inskränktheten i en ask! Och till denna inskränkthet tillkommer arrogansen.

Hennes senaste film blev exempelvis en katastrof, knappt 10 000 personer såg den. Men när TV's reporter frågade henne vad hon skulle göra nu när hon låg back med tiotusentals kronor efter filmfiaskot, svarade hon med säker stämma "Då tar jag mig väl ett stipendium"! Hon är alltså så fördärvad att hon utgår att stipendier inte är något man ödmjukt ber om, och om man har tur och är kompetent kanske kan få, utan något som personer av hennes judiska dignitet får i princip automatiskt!

Och nu har hon blivit utlovad 1 miljon kronor av jämställdhetsministern Mona Sahlin för, ja just det, jämställdhet! Om rubriceringen hade ändrats till "en miljon kronor för befästandet av det judiska inflytandet och övertagandet av Sveriges kulturliv" hade det kanske gått an, men "jämställdhet" är väl ändå fel rubrik på vad Suzanne Ostens gärning i Sverige går ut på. Etnisk rensning det är vad hon bedriver i det svenska kulturlivet. Varför annars bara omgärda sig med likasinnade judar, oavsett vad hon tar sig till i livet?

Och hennes svar på allmänhetens förfrågan varför just hon, Osten, som redan sitter i smeten skall belönas med 1 miljon kronor på skattebetalarnas bekostnad, svarar hon lika arrogant som vanligt med att hon är en "djävla bra regissör".För att läsa andra artiklar från Radio Islams tidningTillbaks till svenska huvudsidan

Till Radio Islams sidor på andra språk