"Alla stora sanningar börjar som kätterier."
- GB Shaw

HOME


Livets Ords hatkampanjer mot Islam

Den sionistiska "kristna" organisationen Livets Ord, med tungtalande pastor Ulf Ekman i spetsen, har sen länge ställt sin omfattande indoktrineringsapparat och sina resurser i sionismens tjänst. På Livets Ords väckelsemöten predikar man att medlemmarna skall vara beredda att för den judiska staten Israel(!) och Ekmans egen bok om judendomen och Israel döpte han till det avslöjande namnet "Judarna - framtidens folk"! I denna bok förklarar han bl.a. med stöd av bibelcitat från den Judiska Bibeln (GT) varför icke-judarna måste slava för judarna.

Det senaste i denna organisations kampanjer för att så hat bland sina medlemmar mot den muslimska religionen och för att förblinda dem från att varsebli det sionistiska förtrycket av palestinierna i det av judar ockuperade Palestina, är att publicera en bok av en viss Robert Morey, titulerad "Islams invasion - avslöjande om det växande hotet från islam".

I Helsingborgs Dagblad 29/1-1994 gör Tjerstin Thorséen, på kultursidorna, en mycket avslöjande recension av denna bok och det hopkok av lögner som författaren sammanvävt med det uppenbara uppsåtet att förtala, bespotta och beljuga en världsreligion med en miljard adherenter. Eller som hon säger det:

"Med ett hopkok av sanningar, halvsanningar och rena lögner "bevisar" amerikanen Robert Morey i boken "Islams invasion" att Islam egentligen är ett slags hedendom, att Allah absolut inte är densamme som Bibelns Gud, att Muhammed inte var någon profet och att Koranen alltså är felaktig."

Hon påpekar helt riktigt att boken "är ett led i sektens korståg mot Islam" och går sedan systematiskt igenom vad som där skrivs om Islams ursprung, dess "våldsamma natur", om profeten Muhammed, och Koranen. Påståenden som hon med sin kritiska bevisföring kan avfärda som "rena lögner", "absurda påståenden" och "icke-bevis". Hela boken avfärdar hon som en "vetenskaplig bluff" och konstaterar avslutningsvis att "i stort sett allt Robert Morey anklagar muslimerna för slår tillbaka mot honom själv". Detta hindrar dock inte Livets Ords förlag, Mediagruppen, att fortsätta sprida denna propaganda.

Som en liten parentes kan f.ö. nämnas att det var just Mediagruppen som var huvudarangör bakom den israeliske sångaren Dudu Fischers framträdande på Cirkus i Stockholm, den 25:e april i år, under parollen "hjälp ryska judar till Israel". Ett jippo som även hade helhjärtat stöd från kretsarna kring Judisk Krönika och Förenade Israelinsamlingen.

Att dessa muslimhetsande judaiserade "kristna" organiserar evenemang till stöd för sionistisk invasion av fördrivna Palestiniernas hemland ihop med de främsta sionistiska organisationerna i vårt land är föga förvånande. Det intressanta är det oerhörda hyckleriet när samma sionist-judar utåt påstår sig vara "oroade" över det ökande hatet mot muslimerna, när det i själva verket är de själva som sprider detta hat, bl.a. genom att stödja rabiata organisationer som Livets Ord och även mer direkt genom exempelvis den senaste tidens hetskampanjer mot Islam i judarna Olle Wästbergs och Gabi Gleichmanns Expressen.För att läsa andra artiklar från Radio Islams tidningTillbaks till svenska huvudsidan

Till Radio Islams sidor på andra språk