"Alla stora sanningar börjar som kätterier."
- GB Shaw 

HOME


Sionismen i korthet

I det "förlovade landet" Israel slåss judarna med varandra om monopolet på "Förintelsen". I TIME 13/6-1994 kan man läsa om hur 150 homosexuella och lesbiska judar i somras höll en "åminnelseceremoni" vid förintelse-Meckat Yad Vashem i Israel "till minnet av de homosexuella som dödades av nazisterna". Plötsligt attackerades de av några dussin skäggiga ortodoxa judar som utskrek slagord som "Hädelse!" och "Gud, rädda oss!". De homosexuella judarna hade tydligen "hädat mot Holocaust"! Enligt en viss Shaul Yahalom hade de "skadat det traditionella nationella konsensuset avseende åminnet av vår nationella Holocaust".

 

Rabin bygger vidare. Enligt SvD 27/9-1994 så har han "gett klartecken för bygget av nya hus i en israelisk bosättning på Västbanken. (...) Med ett ökat antal hus kan Israel stärka sitt grepp om detta stycke av Västbanken. Israel är här bara drygt en mil brett." Ännu ett i högen av sionistiska brott mot den s.k. "fredsöverenskommelsen" (eller snarare den palestinska "kapitulationsöverenskommelsen") som visar hur mycket den judiske ledaren anser att pappret han skrev på förra hösten är värt.

 

Svenska Dagbladets kulturjude, Ricki Neuman, skriver alltid om sina älskade judiska bröder och systar i tidningen. Alla andra folk är för honom som bortsopade, icke-existerande. I SvD 21/10-1994 kunde han även kosta på sig ett litet avslöjande om den judiska rasismen och dess skräck för "assimilationen". På Manhattan i New York har man precis satt igång med att bygga ett till "museum" för Holocaust-dyrkan beräknat att kosta hela 120 miljoner kronor. Ricki Neuman skriver dock att "många judiska intellektuella tycker att tid, kraft och pengar borde användas till kultur och undervisning - speciellt som det redan finns ett stort Holocaust Museum i Washington och eftersom den ökande assimilation numera utgör det allvarligaste hotet mot judisk överlevnad"! Där har vi det, än en gång! Assimilationen, dvs "rasblandningen", ses av judarna som "det allvarligaste hotet mot judisk överlevnad", alltså ett "hot" i nivå med de påstådda gaskamrarna! Vad är detta om inte ett uttryck för en rasistisk apartheid-ideologi maskerad som religion.

 

I Nr 2-1994 av Systembolagets kundtidning "Uppdraget" kan man läsa en artikel om kryddorna och deras historia. Där stod det bl.a. följande: "Peppar - världens mest använda krydda med årsproduktionen 150 tusen ton år 1990 (att jämföra med 16 tusen ton ingefära som kommer tvåa) har förblivit en asiatisk produkt. I det judiska kvarteret Cochin i Kerala [Indien] sker över 60 procent av hela världens pepparhandel." Radio Islam tackar Systembolagets judiske generaldirektör Gabriel Romanus för att han i sin tidning informerar kunderna om det judiska inflytandet i världshandeln.

 

Zjirinovskij, den nye ryske "ultra nationalisten", som senare visat sig vara jude, egentligen en Edelstein, har ånyo gjort ett uppmärksammat uttalande. Denna gång var det dock mer verklighetsförankrat. Han kommenterade judiska journalisters och affärsmäns negativa inflytande i Ryssland: "Olyckligtvis var de flesta av de journalister som välkomnade Sovjetunionens kollaps av judisk nationalitet. Och majoriteten av de nya affärsföretagen leds mest av judar, fast idag är större delen av pengarna kriminella."

Detta sade han inför en hop förfärade FN-journalister under ett framträdande han gjorde på FN-journalisternas förening under sitt 2 veckor långa USA-besök, rapporterat i DN 10/11-1994.

 

I TIME, 30:e maj 1994, kan man läsa att "chefen för det amerikanska opinionsinstitutet som 1993 genomförde den i vida kretsar citerade Holocaust-undersökningen där det framgick att en på fem amerikaner betvivlade att Holocaust hade skett, nu avfärdar resultatet. Burns Roper erkände att frågan som hade använts i undersökningen hade en sådan utformning att de svarande missletts". Självklart så användes resultatet av denna felaktiga opinionsundersökning av sionisterna för att i USA, men även i Europa, tala om "det ökande revisionistiska hotet" och legitimera än mer Holocaust-propaganda i skolorna.

 

Svenska Dagbladet publicerar den 28/9-1994 en helsida om Wallenberg-affären, man verkar tydligen aldrig tröttna. Där förekommer en intervju med den fd. sovjetiske förhörsledaren Daniil Kopelanskij som skall ha förhört Wallenberg under hans sovjetiska fångenskap. Pinsamt nog för propagandamakarna råkade dock förhörsledaren Kopelanskij själv vara jude! SvD skriver: "Det är en historiens ironi att Wallenberg, räddaren av Budapests judar, hamnade i klorna på en förhörsledare som själv är jude." Ironi? Knappast!

 

Den ansedda brittiska tidskriften "Jane's Intelligence Review" publicerade 14/11-1994 en lista över israeliska kärnvapenanläggningar. Listan bygger på bilder från kommersiella satelliter. Enligt tidningen ger satellitbilderna en fingervisning om antalet kärnvapen i Israel, exempelvis vid Kefar Zekharya, finns det minst 50 kärnrobotar av typ Jericho II. "Om Israel strävar efter att bygga upp en balanserad avskräckningsstyrka är det logiskt att anta att landet har minst lika många, om inte fler, så kallade atombomber som antalet kärnrobotar", skriver tidskriften. Sammanfattningsvis bedömmer tidningen att den israeliska kärnvapenarsenalen uppgår till nästan 200 atombomber.

 

Den numera avlidne judiske bankiren Lord Rothschild utpekas nu som spion. Lord Rothschild arbetade under 2:a världskriget inom underrättelsetjänsten. Den australiensiske författaren och dokumentärfilmaren Roland Perry pekar ut Rothschild i sin nya bok "The Fifth Man". Enligt Perry riktades misstankarna mot Rothschild redan 1963 vid Kim Philbys avhopp. Och han förhördes hela 11 gånger av det brittiska kontraspionaget MI 5 mellan åren 1964 och 68. Lord Rothschild avled 1990 i en ålder av 79 år.

 

Maria-Pia Boëthius sprider rasism i de svenska medierna. På DN Debatt (2/9-1994) påstår hon att muslimska länder förtrycker sina kvinnor och att det i Pakistan finns korgar utplacerade på gatorna där det står: "Lägg de nyfödda flickorna här istället för att döda dem". Ett sådant spridande av fördomar och rasism har inte stött på några reaktioner bland de "intellektuella" i våra medier som själva gärna faller offer för dessa fördomar. Endast en insändare i DN (23/9-1994) av Tariq Mahmood vågade säga emot. Mahmood hade själv varit bosatt i Pakistan i trettio år och, efter det, regelbundet åkt hem för att besöka sin familj. Han hade varken sett eller hört talas om dylika korgar. Återigen bevisar detta hur gärna vissa människor vill tro på fördomar riktade mot muslimer och folk med annan kultur.

 


För att läsa andra artiklar från Radio Islams tidningTillbaks till svenska huvudsidan

Till Radio Islams sidor på andra språk